Faglige sider

På antologien.dks 'Faglige sider' er der adgang til følgende undermenuer:

  1. Tekstanalyse - Her er vejledninger i, hvordan man undersøge forskellige teksttyper.
  2. Danskleksikon - Et leksikon indeholdende kortere og længere opslag om danskfaglige begreber og delemner. Leksikonet er opdelt i følgende underafdelinger: Sprogligt perspektiv, litterært perspektiv, mediemæssigt perspektiv, genrer og andre begreber.
  3. Litteraturhistorie - En gennemgang af kendetegn ved de væsentligste litteraturhistoriske perioder og litterære retninger.
  4. Tidslinjer - Et par opstillinger, der skal give overblik over historiens gang. Den ene har fokus på forskellige kunstneriske retninger, den anden på litteratur.
  5. Danskfaglige links - En linksamling indeholdende henvisninger til hjemmesider om danskfaglige emner. Her er også en samling af link, der kaldes 'Eksamenslink'. Den er tænkt til brug ved forberedelsen op til skriftlig og mundtlig eksamen i dansk og lige mangler at få genopfrisket vigtig viden om et specifikt danskfagligt delemne.
  6. Lorenzens Leksikon - Dette leksikon er en digitaliseret udgave af Jørgen Lorenzens danskfaglige leksikon med titlen Litteratur, Gad 1983 (1976).

Til toppen

Antologien til dansk | © FORLAGET DANSKSIDEN.DK 2019 | CVR 27301754 | Kontakt