Cookies og GDPR

Cookies / GDRP / Privatlivspolitik

Cookies

Cookies indeholder oplysninger om din færden på internettet.

Cookies er små tekstfiler, som bliver gemt på din computer. De indeholder blandt andet oplysninger om, hvilke sider du besøger på internettet. Oplysningerne er anonyme, og de afslører ikke din identitet. Det er kun antologien.dk, der har adgang til oplysningerne.

Vores cookies kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Følgende oplysninger bliver gemt i cookies på din computer, når du besøger hjemmesiden:

  • Hvilke sider du besøger på vores hjemmeside, som vi analyserer igennem Google Analytics (gemmes i 2 år)
  • At cookie-beskeden kun bliver vist en gang (gemmes i 2 år) (dog: hvis du sletter alle cookies på din hjemmeside, vil cookiebeskeden dukke op igen, første gang du tilgår hjemmesiden)
  • En midlertidig cookie, som slettes, når du forlader hjemmesiden.

Læs mere om cookies på www.minecookies.org.

Tilladelse af cookies

Via menuen i din browser kan du kontrollere, hvilke typer af cookies der må lagres på din computer. Vær opmærksom på, at det kan gå ud over funktionaliteten på denne hjemmeside og andre hjemmesider, hvis du ikke tillader cookies.

Der er mulighed for selv at indstille cookies i de forskellige browsere. Nedenfor kan du se, hvordan du gør:

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke ønsker at modtage cookies?

Du indstiller din computer til at give dig en advarsel, hver gang en cookie sendes til dig, eller du kan slå alle cookies fra i dine browserindstillinger (f.eks. Internet Explorer, Firefox eller Chrome).

Gå ind i din browsers HJÆLP-menu for at se, hvordan du ændrer eller opdaterer dine cookies.

Personoplysninger / GDPR

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent eller øvrig brug af services via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi i det hele taget oplysningerne til at forbedre hjemmesiden og optimere vores services.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke sider du besøger, og links du klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment mv. vil blive registreret af tredjeparten Google Analytics, da vi bruger tjenesten til at få overblik over, hvor mange der besøger hjemmesiden, hvilke sider der besøges meget eller lidt mv. Alt sammen med det formål at forbedre hjemmesidens indhold og struktur.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail mv. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: jik[snabel-a]antologien.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af Forlaget Dansksiden.dk.

Til toppen

Glossary

Eksplicit

betyder 'direkte' eller 'åbenlyst' - i modsætning til implicit, der betyder 'indirekte' eller 'skjult, men underforstået'.

Antologien til dansk | © FORLAGET DANSKSIDEN.DK 2019 | CVR 27301754 | ISBN 978-87-998642-2-5 | Kontakt